Marketing vacatures
Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Bekijk onze marketing vacatures

Marketing vacatures

Ben jij een ambitieuze marketing professional die toe is aan een nieuwe uitdaging in het marketingvakgebied?

Sinds 2011 verbindt WeKnowPeople, via werving en selectie en interim bemiddeling, marketing professionals op een succesvolle manier aan mooie opdrachtgevers. Marketing is een breed vakgebied waarin er veel uiteenlopende vacatures uitstaan. Bijvoorbeeld voor Marketeers, Product Owners, Campagne Managers en Branding Specialisten. We hebben vacatures voor vaste functies, en interim opdrachten (zowel freelance als detachering). Door onze jarenlange ervaring verbinden we de beste marketing professionals aan banen die passen die matchen qua werkervaring én persoonlijkheid.

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Regio Amersfoort

Informatie

Regio Utrecht

Informatie

Regio Den Haag

Informatie

Regio Zuid-Holland

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU
Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide marketing professionals. Zij zien zelf veel overeenkomsten tussen marketing en recruitment. Hierover gaan ze graag met je in gesprek. Door hun up to date kennis over de arbeidsmarkt kunnen ze je ook carrièreadvies geven en tips voor jouw LinkedInprofiel en cv. Ze gaan graag in detail in gesprek over jouw wensen voor een volgende marketing baan. Voor freelance uitdagingen in het marketing vakgebied helpt ons interim team je graag verder. 

Het Marketing Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
frank@weknowpeople.nl
Annelies Staal
Recruitment Consultant
Annelies@weknowpeople.nl  

Vast, detachering en interim marketing vacatures

Bij WeKnowPeople spreken we veel marketing professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een freelance bestaan. Heb je daar vragen over? Of wil jij de voordelen weten van een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je ook hierover adviseren tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als scale-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close