Manouk Nanne
Junior Recruitment Consultant

WeKnowManouk

WAT IK DOE BIJ WEKNOWPEOPLE:

Ik werk als Junior Recruitment Consultant bij WeKnowPeople. Dit doe ik naast mijn studie Psychologie. Mijn werkzaamheden zijn o.a. searchen naar kandidaten op LinkedIn, het bijhouden van de kandidatenmodule in ons systeem en nog een aantal andere administratieve zaken. Daarnaast doe ik bij WeKnowPeople mijn onderzoek voor mijn afstudeerscriptie.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Arbeid en Organisatie. Het matchen van professionals en opdrachtgevers sluit hier goed bij aan. De persoonlijke werkwijze van WeKnowPeople past ook bij mij en mijn studie. Vanuit psychologisch oogpunt professionals verbinden, daar kan ik echt mijn ei in kwijt!

HOE IK JOU ALS PROFESSIONAL HELP:

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zorg ik ervoor dat jij gematcht wordt met een vacature die zowel past bij jouw vaardigheden, als bij jou als persoon.

HOE IK JOU ALS OPDRACHTGEVER HELP:

Wanneer jij als opdrachtgever een vacature hebt besproken met één van de Recruiters van WeKnowPeople dan help ik mijn collega met searchen op LinkedIn. Op deze manier hopen wij de perfecte persoon voor de job te vinden.

"IK" ALS MERK:

Gezelschapsmens, positief, sensitief en ik ben bereid om hard te werken voor het bereiken van mijn doelen.

MIJN LEVENSMOTTO:

Wacht niet op bijzondere momenten, maak gewone momenten bijzonder.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

In de zomer vind ik het heerlijk om naar een festival te gaan en te dansen met de zon in mijn gezicht!

Contactgegevens
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: Manouk@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close