Manon Krapels
Online Marketeer

WeKnowManon

WAT IK DOE BIJ WEKNOWPEOPLE:

Als Online Marketeer bij WeKnowPeople ben ik verantwoordelijk voor de branding van WeKnowPeople online. Denk bijvoorbeeld aan het pushen van onze vacatures en het bepalen van de juiste locatie daarvoor. Ook bedenk ik campagnes die de (latent) werkzoekenden in contact brengen met vacatures die goed bij hen zouden kunnen passen. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt op het gebied van ons CRM systeem.

HOE IK JOU ALS PROFESSIONAL HELP:

Zoals al omschreven, zorg ik ervoor dat jij makkelijk onze vacatures kan vinden zodra je daarnaar op zoek bent. Waarschijnlijk word jij zelfs al getarget op de momenten dat jij nog niet actief op zoek bent. Op deze manier hoop jouw zoektocht naar een passende uitdaging makkelijker te maken. Daarnaast is ons CRM systeem zo ingericht dat wij jou goed kunnen terugvinden zodra jij je aanmeld bij onze community.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Toen ik begon bij WeKnowPeople stond er nog niets op het gebied van marketing. Dit was voor mij een uitgelezen kans om bij WeKnowPeople aan de slag te gaan.

Goal-getter, positief kritisch, persoonlijk.

MIJN LEVENSMOTTO:

Doe wat goed voelt. Ik denk dat we allemaal vaker naar ons gevoel moeten luisteren en ons dit veel verder brengt dan wanneer wij alleen maar rationeel denken.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik heb zelf geen huisdieren, maar ben opgegroeid tussen de dieren. Je kan het zo gek niet bedenken en in mijn jeugd hebben mijn ouders een dergelijk dier wel in huis gehad.

Blogs

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem 
T: +31 (0)23-2000100
E: Manon@weknowpeople.nl

Foto stad
Eva Vriend
Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close