Maaike te Kulve
Content Creator

WeKnowMaaike

WAT IK DOE BIJ WEKNOWPEOPLE:

Ik werk als Content Creator. Samen met Irene ben ik verantwoordelijk voor de social media van WeKnowPeople, de blogs en vacatures op de website en andere online content gerelateerde projecten zoals de vertaling van de website. Mijn kindje: @weknowpeople_nl op Instagram.

HOE IK JOU ALS PROFESSIONAL HELP:

Ik breng jou op de hoogte van de nieuwste vacatures. Ik denk met je mee: ik deel interessante artikelen en ik schrijf blogs waar jij echt wat aan hebt. Oftewel ik breng jou en WeKnowPeople met elkaar in contact via de online kanalen.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Ik vind het belangrijk om werkervaring op te doen, ook tijdens mijn studie. De rol die ik nu vervul bij WeKnowPeople geeft mij de kans om te doen wat ik leuk vind: schrijven. Doordat ik hier drie dagen in de week bezig ben met content kom ik er ook achter welke aspecten mij wel en niet liggen. Buiten dat heb ik hier in een korte tijd al heel veel kunnen leren en heb ik super leuke collega’s om me heen. En de lunch is ook zeker een pluspunt.

"IK" ALS MERK:

Gestructureerd, leergierig, enthousiast, sociaal en outgoing.

MIJN LEVENSMOTTO:

Mijn leraar Nederlands zei ooit tegen mij: “De zin van het leven is: heb het leven lief”. Dit vond ik een inspirerende en doeltreffende quote.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik woon samen met 17 huisgenoten in een oud tandheelkunde gebouw! Eén en al gezelligheid (en rommel).

Blogs

Contactinformatie
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31 (0)23 2000 100
E: Maaike@weknowpeople.nl  
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close