Jorieke Hogeland
Recruitment Consultant | Data Intelligence

WeKnowJorieke

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

Als Senior Recruitment Consultant ben ik gespecialiseerd in het bemiddelen van data professionals. Specifiek Data Specialisten die marketing of commercieel gedreven zijn. Denk aan Digital Analisten, Database Marketing specialisten, Data Analisten en Data Scientists. Ik ben op zoek naar kandidaten die midden in de business staan. Communicatieve vaardigheden, kennis van het domein en samenwerken spelen een belangrijke rol. Je werkervaring en opleiding zeggen mij dus niet genoeg! Daarom steek ik veel tijd in mijn kandidaten.

Ik ben ooit door een vaste klant gevraagd om een Data Scientist te zoeken. Die procedure was voor mij de reden om met data door te gaan. Doordat de markt op dit gebied dusdanig in beweging is ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends op het dit gebied. Mocht je zelf ook geïnteresseerd zijn in trends op het gebied van data dan vind je het het misschien leuk om mij te volgen op LinkedIn! Ik deel namelijk regelmatig interessante artikelen en ander data nieuws.

Inmiddels werk ik 3 jaar bij WeKnowPeople waarvan 1,5 jaar op data. In de tussentijd is het bemiddelen in data professionals naast marketing, communicatie en digital een apart onderdeel geworden van WeKnowPeople. Iets waar ik heel trots op ben.

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Ik vind het belangrijk om zo open mogelijk een gesprek in te gaan. Eerst maar eens elkaar leren kennen. Als het goed is werk je namelijk voor bepaalde tijd intensief met elkaar samen. Dat geldt voor mijn klanten waarvoor ik bemiddel én voor kandidaten. Wat je kan is belangrijk maar wie je bent en waar je naar toe wilt, is nog veel doorslaggevender. Pas op het moment dat we samen een goed beeld hebben van wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan/team gaan we pas concreet naar de vacature kijken.

Je kunt bij mij op verschillende manieren terecht;

  • Door je in te schrijven op deze website, zodat we elkaar oriënterend spreken. Dit kan via de website en dan onder het kopje inschrijven
  • Je kunt een afspraak met mij maken als je je langzaam wilt gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Daarvoor stuur je een mailtje naar Jorieke@weknowpeople.nl
  • Je kunt een coaching gesprek bij me aanvragen als je even niet weet wat je wilt. Bel me dan op 06-19356529 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag)
  • Of je kunt rechtstreeks solliciteren op een vacature die je op onze website/LinkedIn hebt gezien. Directe sollicitaties komen in mijn mailbox terecht en ik antwoord altijd binnen 24 uur. Tenzij je hebt gesolliciteerd op een donderdag of een vrijdag. Dan krijg je maandags bericht.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Recruitment is de rode draad in mijn carrière. Ik haal energie uit het bewegen van mensen en uit het bieden van mogelijkheden waaraan jij zelf nog niet gedacht had. Ook als zaken tegen zitten, houd ik vol. Die perfecte plaatsing zal er komen! Dat komt waarschijnlijk voort uit een combinatie van drijfveren die mij kenmerkt: doelgerichtheid en volharding. Mijn persoonlijke missie is om een gelijkwaardige partner te zijn van mijn opdrachtgever én van mijn kandidaten. Als dat lukt haal ik de meeste voldoening uit een procedure!

"IK" ALS MERK:

Een Volkswagen kever. Verveelt nooit en staat altijd open voor vernieuwingen.

MIJN LEVENSMOTTO:

Ga uit van je eigen kracht en als je het niet op eigen krachten redt, weet dan op wie je kunt bouwen.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik heb 4 enkels en ben tweehandig.

CONTACT:

Leuk dat je mijn persoonlijke pagina hebt gelezen! Laat je me weten als ik je ergens mee kan helpen? Ik ben bereikbaar op maandag tot en met donderdag op 06-19356529. Mailen kan ook altijd naar Jorieke@weknowpeople.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Foto stad
Eva Vriend
Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close