Jasper Bolland
Lead Recruitment Consultant | Digital & Data

WeKnowJasper

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

Ik ben werkzaam binnen en verantwoordelijk voor de vakgebieden digital & data. Bij digital kun je denken aan verschillende aspecten van online marketing: de leadgeneratie (sales), de klantvriendelijkheid (service), online campagnes, SEO (content), SEA, social media, webshop en UX design. Bij data kun je denken aan alle functies waarbij de combinatie van data en analyse op gaat.

Als teamlead neem ik de positie in van ‘vliegende keep’ en ondersteun en coach ik het team waar nodig. Mensen binnen WeKnowPeople hebben de intrinsieke motivatie zich persoonlijk te ontwikkelen op zowel (inhoudelijke) kennis als skills. Zo maken onze Recruitment Consultants bijvoorbeeld steeds meer gebruik van video recruitment. Cruciaal voor de toekomst voor ons bedrijf, want wist jij bijvoorbeeld dat 80% van het internetgebruik van de jongere generatie nu al uit video bestaat?

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Een kennismakingsgesprek met draait om één belangrijke vraag: “Waar word jij nu écht gelukkig van in jouw werk?” Ik ga graag het gesprek met je aan over: wat jou als persoon drijft, waar jij energie van krijgt, waar je goed in bent en op welke manier we er samen voor kunnen zorgen dat jij in een juiste omgeving terecht komt. Een omgeving waarin je kan excelleren, jezelf kan onderscheiden en waarin je van toegevoegde waarde bent. Hiernaast is het belangrijk om je thuis te voelen binnen jouw team en het bedrijf.
Verwacht van mij een serieus gesprek over jouw toekomst, maar altijd op een goedlachse, ontspannen manier.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Belangrijk in mijn eigen werk, net als in dat van onze kandidaten, vind ik zingeving of voldoening.
Enerzijds haal ik dit uit het helpen van organisaties bij/met het binnenhalen van de juiste mensen en anderzijds haal ik dit uit het helpen van professionals om de perfecte baan voor hen te vinden.
Een aantal kernwaarden die ik altijd hanteer in het contact met beide doelgroepen zijn open-, eerlijk- en directheid. Op deze manier heeft elke partij realistische verwachtingen, hebben we een gezamenlijk doel en zijn successen uiteindelijk samen te vieren.

Daarnaast krijg ik energie van het professionaliseren en verder ontwikkelen van WeKnowPeople als organisatie, en haar medewerkers. Wanneer dit laatste een positieve ontwikkeling doormaakt geeft dat automatisch een stimulans aan het eerste. Ik zie graag dat onze mensen doen waar ze goed in zijn en waar zij energie en plezier uit halen. Tenslotte houd ik mij bezig met de optimalisatie van (werk)processen binnen WeKnowPeople, waardoor wij nog efficiënter gaan werken.

"IK" ALS MERK:

Mensen omschrijven mij als:

  • open en eerlijk
  • empathisch
  • gestructureerd
  • commercieel
  • energiek
  • betrouwbaar

MIJN LEVENSMOTTO:

“Niets is onmogelijk voor hen die willen”

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

“Wie Is De Mol” - fanaat

CONTACT

Kortom, wil je met mij de zoektocht aan gaan naar: een nieuwe job voor jou als professional, nieuwe professionals voor jouw als organisatie of simpelweg de Mol? Schroom niet contact op te nemen, bij WeKnowPeople halen we graag het beste in mensen naar boven!

Jasper Bolland
Teamlead Digital & Data (MT)

T: (+31) (0)6 107 85 676
E: Jasper@weknowpeople.nl

Contactgegevens
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: (+31) (0)6 107 85 676
E: Jasper@weknowpeople.nl  
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close