Irene Jurna
Digital Content Creator

WeKnowIrene

WAT IK DOE BIJ WEKNOWPEOPLE:

Mijn vakgebied is (online) marketing en communicatie.

HOE IK JOU ALS PROFESSIONAL HELP:

Ik zorg dat voor jou relevante vacatures door jou gezien worden: via online advertenties op LinkedIn, nieuwsbrieven of jobslots. Daarnaast ondersteun ik de Consultants bij hun communicatie-uitingen en houd ik de website van WeKnowPeople up to date.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Na mijn Msc Applied Communication Science in Wageningen wilde ik mijn kennis uitbreiden naar het online communicatie vakgebied. Via een traineeship bij The Talent Institute kwam ik bij WeKnowPeople terecht. Samen met Online Marketeer Manon heb ik alle marketing en communicatie bij het bedrijf op touw gezet. Ik vind het heel leuk dat ik hier een brede functie heb, waarbij ik me veel bezighoud met communicatie, ondersteuning en projecten.

''IK'' ALS MERK:

Irene betekent vrede. Dat past bij mijn persoonlijkheid. Ik ben kalm en raak niet snel gestresst.

De drukste dagen bij WeKnowPeople vind ik het fijnst: de rust bewaren in een chaotische omgeving is iets wat mij goed afgaat. Ik werk het liefst via het Paretoprincipe: 80% van de output realiseren in 20% van de tijd.

MIJN LEVENSMOTTO:

Pura Vida. Letterlijk betekent dit 'puur leven', maar in Costa Rica wordt het gebruikt voor heel veel verschillende dingen. Het voornaamste is 'geniet van het moment, en maak je vooral geen zorgen om kleine dingen'.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik ben regelmatig te vinden in de boulderhal om te klimmen (die zich toevallig onder hetzelfde dak bevindt als WeKnowPeople!).

Ook sta ik één keer per week in de gymzaal om turnlessen te geven. Als iemand tips heeft over lesgeven op basis van geweldloze communicatie (een methode van Marshall Rosenberg), dan hoor ik ze graag: Irene@weknowpeople.nl.

Blogs

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: Irene@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close