Snel op zoek naar specifieke kennis?
We Know People

Interim bemiddeling

Heb jij snel specifieke kennis nodig binnen jouw team? 

Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor de opdracht. WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau. We zijn al jaren actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie. Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. 

Wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Bekijk onze werkwijze

Of neem direct contact op via
023 - 2000 100 of info@weknowpeople.nl

Het proces

We begrijpen heel goed dat snelheid belangrijk is bij het vullen van een interim positie. Hieronder vind je in het kort ons werkproces.

  • Wij bespreken de functie telefonisch en gaan daarna direct voor jou op zoek binnen onze community om de snelheid erin te houden.
  • Binnen 1-3 werkdagen ontvang je van ons de beste professionals passend bij de organisatiecultuur en -ambitie.
  • We ontzorgen je rondom de sollicitaties. Zo hebben al een uurtarief besproken en laten wij de professionals de uitkomst van het gesprek weten. Ook hier is een goede samenwerking cruciaal: snel schakelen leidt tot een hogere succes rate. 
  • Na een plaatsing houden we contact. Zowel met jou als met de professional.
  • Last but not least, ontzorgen wij jou op financieel vlak, doordat wij de betaling aan de kandidaat regelen.
     
Nelitza Oduber

Talent Acquisition Manager bij Relay42

WeKnowPeople heeft ons goed en snel geholpen bij het invullen van een strategische positie in digital marketing. We zijn erg tevreden over de samenwerking en werkwijze.

Waarom WeKnowPeople

Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw opdracht passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Snelheid
We sturen jou binnen 1-3 werkdagen een shortlist.

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven:

Voor interim bemiddeling variëren tarieven van 60-140 euro per uur. Als bedrijf betaal je alleen WeKnowPeople: wij handelen de facturatie met de interim professional af. Zo houden we de betalingen voor jouw organisatie simpel en overzichtelijk.

Opdracht uitzetten

Blog & Nieuws

Sep 1, 2020
176 bekeken | 0 reacties
Jul 15, 2020
379 bekeken | 0 reacties
Feb 4, 2020
1635 bekeken | 0 reacties

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close