Frank Bolhuis

Recruitment Consultant | Marketing & Communicatie

WeKnowFrank

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

Ik bemiddel in het marketing en communicatie vakgebied. Denk hierbij aan Brand Managers, Marketing Directors, Campagne Managers of een frisse Communicatie Medewerker. Het leuke aan het dit vakgebied vind ik het bemiddelen van enthousiaste marcom professionals. Ook zijn de marcom vacatures (in mijn ogen) vaak het meest creatief. Dit maakt het voor mij als Recruiter des te leuker om een succesvolle match tussen professionals en opdrachtgevers te maken.

HOE EEN KENNISMAKINGSGESRPEK MET MIJ ERUIT ZIET:

Een kennismakinggesprek met mij duurt ongeveer 45 minuten en gaat volledig over jouw ambities en wensen. Samen verdiepen we ons in jouw CV en ik geef eventuele tips over hoe je jouw kwaliteiten beter naar voren kan brengen. Uiteraard vertel ik ook meer over de verschillende opdrachtgevers en wie we daar kennen, om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw toekomstige baan.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Mijn werk is fantastisch: ik mag de hele dag met mensen praten over hoe we een baan gaan vinden die bij ze past. Of ik praat met bedrijven over hoe we professionals gaan vinden die de organisatie verder kunnen helpen. Het is zo’n kick om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen!

"IK" ALS MERK:

Zie het als een boeket: rare bloemen vormen samen vaak een leuk geheel.

MIJN LEVENSMOTTO:

We zijn nu toch al te laat.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik kijk al 15 jaar Goede Tijden Slechte Tijden, puur om mij te kunnen ergeren.

Blogs

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31(0)23 2000 100
E: Frank@weknowpeople.nl
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close