Employer branding

Door de toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt is het voor jouw bedrijf steeds belangrijker om jezelf te laten zien aan de doelgroep. Het overbrengen van missie en visie zijn hierbij van groot belang. Op deze manier identificeert talent zich met de organisatiecultuur en zullen ze eerder solliciteren. Talent komt namelijk voor het merk, zullen solliciteren zodra de juiste positie vrij is en zullen blijven zolang de cultuur inderdaad matcht.
Employer branding of employer marketing is iets dat moet groeien binnen de organisatie. Je begint klein bouwt dit uit totdat de gehele organisatie betrokken is bij de employer branding. Op deze manier verkrijgt jouw organisatie een plek als mogelijk volgende werkgever in de mindset van toekomstige werknemers. Bij WeKnowPeople weten we hoe je dit het beste kan aanpakken.

LinkedIn workshop

Als WeKnowPeople weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een bedrijf zich goed profileert om aantrekkelijk te worden gevonden door talenten. Wanneer wij werven voor bedrijven die nog niet erg bekend zijn, merken wij vaak dat kandidaten toch aarzelend tegenover een aantrekkelijke functie staan. Een online presence op LinkedIn is om deze reden cruciaal. Vanuit onze kennis van Linkedin en feedback van onze kandidaten bieden wij daarom LinkedIn Employer Branding workshops aan organisaties.

Tijdens deze workshop nemen wij jouw medewerkers mee in de mogelijkheden van LinkedIn op het gebied van employer branding; geven wij tips en tricks om het bereik op LinkedIn te vergroten; en geven wij ideeën om te starten met de uitrol van een employer branding strategie.

Na afloop van de LinkedIn workshop Employer Branding:

  • Weet je hoe jij je bedrijfspagina kunt inzetten
  • Weet je op welke manier jij content kan delen op Linkedin
  • Heb je handvatten om collega's en ambassadeurs in te zetten voor een groter bereik
  • Kan je direct aan de slag om zichtbaarder te worden op LinkedIn voor toekomstige werknemers

Wil je liever direct aan de slag gaan, dan is er de mogelijkheid om de workshop uit te breiden met een deel waarin de deelnemers zelf content gaan maken om te gebruiken tijdens je employer branding strategie.

Interesse?
Wil jij jouw employer branding op LinkedIn naar een hoger niveau tillen? Of wil jij er juist mee gaan starten? Dan is de Employer Branding Workshop voor LinkedIn een uitstekende manier om kennis op te doen voor een vliegende start.
Workshops worden op locatie gegeven. De kosten en lengte van de workshop zijn afhankelijk van jouw wensen en ambitie. Wil je meer informatie? Mail dan naar manon@weknowpeople.nl of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier.

Neem contact met mij op

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Blog & Nieuws

Nov 28, 2018
231 bekeken | 0 reacties
Nov 7, 2018
260 bekeken | 0 reacties
Oct 12, 2018
428 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close