LinkedIn Workshop
bij jou op locatie

Employer branding workshop

Door de toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt is het steeds belangrijker om jezelf te laten zien aan de doelgroep. Het overbrengen van jouw unieke verhaal is hierbij van groot belang. Op deze manier zullen de juiste professionals eerder bij jou solliciteren.

Employer branding of employer marketing is iets dat moet groeien binnen de organisatie. Je begint klein en bouwt dit uit: totdat de gehele organisatie erbij betrokken is. Op die manier verkrijgt jouw organisatie een plek als mogelijk volgende werkgever in de mindset van toekomstige werknemers.

Hoe je dit doet? Wij helpen je daar graag bij door de workshop Employer Branding of de workshop LinkedIn company page.

Aan de slag...

...met jouw Linkedin Company page?

 

Laat dan jouw gegevens achter

LinkedIn workshop

Als WeKnowPeople weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een bedrijf zich goed profileert om aantrekkelijk te worden gevonden door talenten. Wanneer wij werven voor bedrijven die nog niet erg bekend zijn, merken wij vaak dat kandidaten toch aarzelend tegenover een aantrekkelijke functie staan. Een online presence op LinkedIn is om deze reden cruciaal. Vanuit onze kennis van Linkedin en feedback van onze kandidaten bieden wij daarom LinkedIn Employer Branding workshops aan organisaties.

Tijdens deze workshop nemen wij jouw medewerkers mee in de mogelijkheden van LinkedIn op het gebied van employer branding; geven wij tips en tricks om het bereik op LinkedIn te vergroten; en geven wij ideeën om te starten met de uitrol van een employer branding strategie.

Na afloop van de LinkedIn workshop Employer Branding:

  • Weet je hoe jij je bedrijfspagina kunt inzetten
  • Weet je op welke manier jij content kan delen op Linkedin
  • Heb je handvatten om collega's en ambassadeurs in te zetten voor een groter bereik
  • Kan je direct aan de slag om zichtbaarder te worden op LinkedIn voor toekomstige werknemers

Wil je liever direct aan de slag gaan, dan is er de mogelijkheid om de workshop uit te breiden met een deel waarin de deelnemers zelf content gaan maken om te gebruiken tijdens je employer branding strategie.

Interesse?
Wil jij jouw employer branding op LinkedIn naar een hoger niveau tillen? Of wil jij er juist mee gaan starten? Dan is de Employer Branding Workshop voor LinkedIn een uitstekende manier om kennis op te doen voor een vliegende start.
Workshops worden op locatie gegeven. De kosten en lengte van de workshop zijn afhankelijk van jouw wensen en ambitie. Wil je meer informatie? Mail dan naar manon@weknowpeople.nl of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier.

Neem contact met mij op

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close