Digital vacatures
Sta jij open voor een nieuwe stap in jouw carrière? Bekijk onze digital vacatures

Digital vacatures

Digital marketing is een vakgebied waarin er veel vraag is naar goede professionals. Hierdoor kan jij als digital specialist selectief zijn en een nieuwe uitdaging vinden die past bij jouw werkervaring én persoonlijkheid. Onze Consultants zijn specialisten in het digital vakgebied. Hierdoor kunnen zij jou perfect begeleiden bij een nieuwe stap in jouw carrière.

Omdat er veel vraag is naar digital professionals, krijgen we bij WeKnowPeople regelmatig nieuwe vacatures en opdrachten binnen voor bijvoorbeeld Online Marketeers, Webshop Managers, Growth Hackers en SEO experts; zowel voor vast dienstverband, detachering als freelance rollen. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Schrijf je dan open in op onze website. Onze Recruitment Consultants nemen dan met jou contact op als er een passende digital vacature open staat.

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu open in

Inschrijven

Vacatures

Regio Rotterdam

Informatie

Amsterdam

Informatie

Amsterdam

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU
Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide digital professionals in online marketing en e-commerce. Zij staan altijd open om in contact te komen met de beste professionals in de markt.

Jij bent voor ons meer dan alleen jouw cv. We werken we op een persoonlijke manier. Wij willen je verbinden aan een baan die echt bij je past. Daarom kijken wij naar jouw werkervaring én persoonlijkheid.

Orienterend gesprek

Het Digital Team

Wendy Kuin
Simone Meskers
Recruitment Consultant
simone@weknowpeople.nl
Ruth Tolhuijs
Recruitment Consultant
Ruth@weknowpeople.nl
Thessa Plevier

Direct Marketeer 

Ik heb gesprekken gehad met Inez, Simone en Alette en kreeg een goede indruk van de professionaliteit van WeKnowPeople. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, denken met je mee en handelen proactief.

Vast, detachering en interim digital vacatures

Bij WeKnowPeople zijn we actief in werving en selectie en interim bemiddeling (zowel freelance als detachering). We spreken veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je hierover adviseren in een oriënterend gesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close