Communicatie vacatures
Sta jij open voor een nieuwe baan?

Communicatie vacatures

Ben jij een ambitieuze communicatie professional die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Sinds 2011 verbindt WeKnowPeople, via werving en selectie, communicatie professionals op een succesvolle manier aan mooie opdrachtgevers. Dit doen we voor zowel vaste als tijdelijke opdrachten (freelance en detachering). Communicatie is een breed vakgebied waarin er veel uiteenlopende vacatures uitstaan. Bijvoorbeeld voor Communicatie Managers, PR en Event Professionals en (Interne) Communicatie Specialisten. Door onze jarenlange ervaring verbinden we de beste communicatie professionals aan banen die matchen qua werkervaring én persoonlijkheid. Bekijk onze communicatie vacatures!

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Regio Amsterdam

Informatie

Laren

Informatie

Amstelveen

Informatie

Regio Den Haag

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU

Onze Recruitment Consultants Esmee en Frank zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide communicatie professionals. Consultants Wendy en Karin zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim opdrachten. Al onze Consultants zijn op zoek naar communicatie professionals die 'one of a kind' zijn: professionals die in eerdere functies het verschil hebben gemaakt voor hun organisatie. Ben jij die professional? Dan gaan we graag in gesprek over jouw wensen voor een volgende baan of freelance uitdaging.

Het Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
Frank@weknowpeople.nl
Karin van Buuren
Recruitment Consultant Interim opdrachten
karin@weknowpeople.nl

Vast, detachering en interim communicatie vacatures

Bij WeKnowPeople bemiddelen we in vaste functies, detachering en interim opdrachten. We spreken ook veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je daar vragen over? Of wil jij de voordelen weten van een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je ook hierover adviseren tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel bekende, KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland, als minder bekende merken. We zijn trots op de merken waarvoor wij werven. Wij maken geregeld video’s van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een van onze video’s.

Blog & Nieuws

Laat hier jouw vraag achterStel jouw vraag
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met je op.
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close