Communicatie vacatures
Sta jij open voor een nieuwe baan?

Communicatie vacatures

Ben jij een ambitieuze communicatie professional die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Sinds 2011 verbindt WeKnowPeople, via werving en selectie, communicatie professionals op een succesvolle manier aan mooie opdrachtgevers. Dit doen we voor zowel vaste als tijdelijke opdrachten (freelance en detachering). Communicatie is een breed vakgebied waarin er veel uiteenlopende vacatures uitstaan. Bijvoorbeeld voor Communicatie Managers, PR en Event Professionals en (Interne) Communicatie Specialisten. Door onze jarenlange ervaring verbinden we de beste communicatie professionals aan banen die matchen qua werkervaring én persoonlijkheid. Bekijk onze communicatie vacatures!

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Amsterdam

Informatie

Amsterdam

Informatie

Regio Rotterdam

Informatie

Amstelveen

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU

Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide communicatie professionals. Al onze Consultants zijn op zoek naar communicatie professionals die 'one of a kind' zijn: professionals die in eerdere functies het verschil hebben gemaakt voor hun organisatie. Ben jij die professional? Dan gaan we graag in gesprek over jouw wensen voor een volgende baan of freelance uitdaging.

Het Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
Frank@weknowpeople.nl
Annelies Staal
Recruitment Consultant
Annelies@weknowpeople.nl

Vast, detachering en interim communicatie vacatures

Bij WeKnowPeople bemiddelen we in vaste functies, detachering en interim opdrachten. We spreken ook veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je daar vragen over? Of wil jij de voordelen weten van een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je ook hierover adviseren tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Blog & Nieuws

Nov 28, 2018
232 bekeken | 0 reacties
Nov 7, 2018
261 bekeken | 0 reacties
Oct 12, 2018
428 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close