Aytor Jongkind
Recruitment Consultant | Digital

WeKnowAytor

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

In het digital vakgebied! Denk hierbij aan Online Marketeers, Social Media Managers, CRM Marketeers, Content Creators en nog vele andere functies die te maken hebben met online marketing. De veranderingen in de digital branche gaan razendsnel. Het is een uitdaging om alle ontwikkelingen bij te houden; maar wel een hele gave uitdaging!

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Tijdens een kennismakingsgesprek ben ik vooral benieuwd naar jou als persoon. Het is een open en informeel gesprek, maar ik wil natuurlijk zoveel mogelijk over je weten. Waar krijg jij energie van (zowel op werk als in je vrije tijd)? Wat zijn jouw ambities? Heb je voorkeur voor een bepaalde bedrijfscultuur? Als je dit (nog) niet weet, komen we er samen achter!

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Als Recruitment Consultant probeer ik te achterhalen wat iemand beweegt, boeit, en fascineert. Hiermee probeer ik de ideale match te bepalen voor iedere kandidaat: ‘Waar zit jij nu echt op je plek?’ Ieder mens is anders, en zo is het ook met de perfecte baan.

"IK" ALS MERK:

Nieuwsgierig, sportief, geïnteresseerd in alles en iedereen, constructief, en soms wat eigenwijs.

MIJN LEVENSMOTTO:

Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel!

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik ben groot fan van de klassieke oudheid; ik probeer ieder treinritje iets nieuws te leren over Romeinse en/of Griekse geschiedenis!

Ben jij actief in de digital branche en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Of wil je even sparren over een volgende carrièremove? Of heb je gewoon zin in een lekkere kop koffie? Je kunt me bereiken via Aytor@weknowpeople.nl

Contactgegevens
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem 
T: 06-38243148
E: Aytor@weknowpeople.nl
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close