Annemarie Smit
Recruitment Consultant | Interim

WeKnowAnnemarie

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

Bij WeKnowPeople ben ik verantwoordelijk voor de werving van interim professionals op het gebied van marketing, data intelligence en communicatie. Heel divers dus! Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ik bemiddel in alles wat met marketing en data te maken heeft. Zo krijg ik te maken met een bedrijf in de telecom dat een woordvoerder zoekt, maar ook een bedrijf in de automotive dat op zoek is naar een ervaren Data Scientist.

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Voordat we een gesprek aangaan hebben we vast al uitgebreid telefonisch kennisgemaakt en weten we wat je wel en (nog) niet kan. Wat ik in een verder persoonlijk gesprek wil weten is met name wat je motivatie is en waar je nog eventuele ontwikkelpunten ziet. Dit kunnen we dan voorleggen bij de opdrachtgever om te kijken of jouw wensen bij de functie aansluiten. Een aantal vragen waarop je je zou kunnen voorbereiden:

  • Wat zijn je ambities?
  • Hoe ben je in dit vakgebied terecht gekomen?
  • Wat wil je absoluut niet in een nieuwe rol?
  • Wat is jouw droombaan? Zijn er dealbreakers?

Het is daarnaast enorm belangrijk om te weten wat je bij de opdrachtgever kan verwachten. Pas je wel echt binnen het bedrijf waar je op gesprek gaat? Ik bereid je goed voor op jouw sollicitatiegesprek en ik leg ook uit hoe het verdere proces eruit gaat zien. Dit doe ik zodat jij met een gerust hart het gesprek kan aangaan.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Ik krijg energie van gecontroleerde drukte! Ik vind het heerlijk om een drukke dag in stukken te kunnen knippen en stap voor stap alle binnenkomende vragen te beantwoorden.

Mijn persoonlijke missie daarbij is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. De must-have skills voor een opdracht zijn uiteraard nodig maar de klik met de klant is minstens zo belangrijk!

"IK" ALS MERK:

Bouwer van sterke relaties met klanten en professionals. Enthousiast, energiek en een can-do mentaliteit.

MIJN LEVENSMOTTO:

Ik heb geen levensmotto maar als ik je één ding zou mogen meegeven dan zou het zijn: Go for it!

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Taal is zeg maar echt mijn ding. Ik kijk dan ook altijd de profielen van kandidaten extra na op eventuele spel- en stijlfouten.

CONTACT:

Ben je interim professional op het gebied van marketing, communicatie of data? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken welke richting je aan je carrière wil geven en ga direct na of ik op dat moment concrete mogelijkheden voor je heb. Bekijk het vacatureoverzicht en solliciteer of stuur een cv naar Annemarie@weknowpeople.nl. Wellicht heb ik een heel mooie next step voor je!

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: Annemarie@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close