Annelies Staal
Recruitment Consultant | Marketing & Communicatie

WeKnowAnnelies

IN WELK VAKGEBIED IN BEMIDDEL:

Officieel werk ik in het marcom team, maar in de praktijk werf ik voor allerlei verschillende functies. Dat past ook wel bij mij. Ik kijk verder dan een functietitel, taken en verantwoordelijkheden. Wat wordt jouw rol in de organisatie? Met wie werk je samen? Hoe is de dynamiek in deze sector? De grens tussen digital en marketing vervaagt steeds meer.

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Mijn stijl is informeel, dynamisch en persoonlijk. Wees niet bang, ik vraag je niet het hemd van het lijf. Ik zal altijd proberen om jou zo veel mogelijk te laten vertellen over jouw vaardigheden en talenten. Waar ben jij trots op? Wat heb jij bereikt afgelopen jaren? Wat zoek je in je volgende stap?

Ik ben eerlijk, ook als een functie toch niet zo goed aansluit of als ik denk dat het bedrijf qua cultuur niet zo goed bij je past. Ik probeer jou zo veel mogelijk te helpen, maar ik heb ook een taak richting mijn opdrachtgevers. Ik vind het heel belangrijk om te weten waar jij je energie uit haalt. Want als je die aspecten niet terug vindt in een nieuwe baan, dan zit je een half jaar later weer bij mij aan tafel. Gelukkig gebeurt dat niet zo vaak!

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Om het verschil te maken voor professionals en organisaties. Dit klinkt als een open deur, maar niets is zo leuk als het vinden van de juiste specialist voor die ene lastige opdracht. Of een commercial te horen op de radio die ‘mijn’ kandidaat heeft bedacht. Iemand zijn droombaan bezorgen, dat verveelt nooit!

Het is ook heel erg leuk om bedrijven van binnen te zien. Als opdrachtgevers mij bellen, zitten ze vaak al een half jaar met de handen in het haar. Ik ga met hen in gesprek en durf ook kritisch te zijn ('Wat is nou écht belangrijk? Is dat ook realistisch?') en adviseer in het opstellen van een functieprofiel.

"IK" ALS MERK:

Vrolijk, sensitief, eigenwijs, resultaatgericht. Ik beschik over een brede blik en weet snel de vinger op de zere plek te leggen.

MIJN LEVENSMOTTO:

The decisions you make today, define your tomorrow.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Ik heb een zeer selectieve vorm van smetvrees: ik maak mijn toetsenbord bijvoorbeeld elke week schoon en kan er niet tegen als er vlekken op de tafel zitten.

CONTACT:

Bij WeKnowPeople zet ik mij iedere dag in om het verschil te maken. Wij hebben een groot netwerk, van hippe startups tot A-label corporates. Ben jij een marketing of communicatie professional? En sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Of wil je even sparren over een volgende carrièremove? Neem dan contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Annelies@weknowpeople.nl

Blogs

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem 
T: +31(0)6 183 146 66
E: Annelies@weknowpeople.nl
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close