Vacatures bij Accell Benelux
Sta jij open voor een nieuwe stap in jouw carrière bij Accell?

Accell Benelux

Over Accell

Accell, marktleider op het gebied van fietsen, ken je van onder andere Batavus, Sparta en Koga. De organisatie heeft er recent voor gekozen om de stap te maken naar een marketing-gedreven organisatie. Dit betekent dat er geheel nieuwe teams worden ingericht op het gebied van digital, marketing en communicatie. Een mooie kans voor jou als professional om een nieuwe carrièrestap te maken en om vorm te geven aan een organisatie in verandering! WeKnowPeople is hierin partner van Accell: wij werven exclusief voor de openstaande vacatures.  

Als je binnenloopt bij Accell voel je het gedeelde enthousiasme voor fietsen: de één is fan van wielrennen, de ander fietst graag samen met de kinderen, en de volgende ziet fietsen als dé stap naar een duurzame toekomst. Deze gedeelde passie zorgt voor een collegiale sfeer. Professionals bij Accell zijn nuchter, hardwerkend en team players. Zie jij jezelf al werken voor een van de mooie merken van Accell?

Bekijk dan alle vacatures bij Accell op onze vacaturepagina (en klik in het menu op: 'vacatures bij Accell')!

Wil jij meer informatie over het bedrijf Accell?

Vacatures

Apeldoorn

Informatie

Apeldoorn

Informatie

Apeldoorn

Informatie

Samenwerking WeKnowPeople & Accell

WeKnowPeople is een verlengstuk van de organisaties waarvoor wij werven. Wij steken veel tijd en aandacht in het verbinden van professionals en opdrachtgevers. Omdat er veel nieuwe vacatures openstaan bij Accell, zijn wij deze samenwerking aangegaan. Als jij solliciteert, vindt jouw eerste gesprek plaats met één van de Recruitment Consultants van WeKnowPeople. De Consultants gaan verder in op jouw ervaring en ambitie en kunnen je uiteraard meer vertellen over Accell. Als alle partijen een mogelijke match zien, vinden en er nog twee gesprekken plaats bij Accell. In deze gesprekken komen jouw werkervaring en persoonlijkheid verder aan bod.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Inez Abels
Recruitment Consultant
inez@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant - Marcom vacatures
frank@weknowpeople.nl 
Simone Meskers
Recruitment Consultant - Digital vacatures
simone@weknowpeople.nl
Wendy Kuin
Recruitment Consultant - Digital vacatures
wendy@weknowpeople.nl
Thijs Landkroon

Product Owner

Accell is voortdurend in beweging in een branche die enorm aan het veranderen is; dit maakt het werken bij Accell uitdagend, interessant en bovenal leuk.

Tim Lagas

Shopmanager

Als fanatieke fietser is het een feest om bij Accell te werken. Daarnaast is geen dag is hetzelfde en zitten we midden in een digitale transformatie, dat biedt nieuwe uitdagingen en kansen om elkaar en onze producten naar een nog hoger niveau te tillen.

Carrière

Accell is een internationale organisatie met 3000 professionals in 18 landen. De organisatie is volop in verandering. Door deze dynamiek en de omvang van het bedrijf, kan Accell je veel bieden; er zijn legio carrièremogelijkheden. Daarnaast werkt Accell in interdisciplinaire teams met een matrixstructuur, waardoor je veel kennis kan opdoen van andere specialistische vakgebieden. Ook denkt Accell graag met je mee: hoe wil je dat jouw carrièrepad eruit komt te zien?

Sfeerimpressie

Alvast een sfeerimpressie bekijken van de organisatie? Bekijk hier de corporate video van Accell.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close